Çift Açılım Pimapen Pencere

çift açılımlı pimapen pencere

Tüm pvc, plastik pencere markalarına üstten açılım mekanizması ekliyoruz. Sadece düz yana açılan pimapen pencerelerinizin kilit ve menteşe sistemlerini değiştirerek yerinde üstten açılımlı hale getiriyoruz.

Alanında uzman ve deneyimli pimapen tamiri ustalarımız mevcut pencerenizi olduğu yerde fabrikaya götürmeden en fazla 45 dakika içinde üstten açılım (çift açılım) özelliğini ekleyebiliyor. Yapmanız gereken çift açılım sisteme dönecek olan pencerenizin açılan kanadını en ve boyunu ölçerek, whatsapp yoluyla resmini çekip bize gönderebilir veya bizi arayarak müşteri danışma hattımızdan bildirebilirsiniz. Ekiplerimiz ölçülerinize göre çift açılım özellikli aksesuarları yanında getirerek yerinde sadece 45 dakika içinde pencereyi üstten açılan hale cevirmektedir. Yapılan tüm işlemlerimiz 1 yıl garanti kapsamındadır.

Normal Açılan Pencerelerin Çift Açılama Çevrilmesi.

Normal tek yönlü açılan pencere sökülerek uygun bir alana alınır. ( Komple söküm değildir. Sadece açılan kanat yerinden çıkarılarak işlem yapılır. Çerçeve sökülmemektedir.) Üstünde bulunan kilit mekanizması ve menteşe sistemleri sökülür. Aynı işlem kasa bulana kilit karşılıkları ve menteşe karşılıkları sökülerek hazır hale getirilir. Çift açılım mekanizmaları öncelikle sökülen kanada uygulanarak takılır. Sistem üç taraflı kilit mekanizmanın döşenmesi ve arka alt köşe menteşenin yerine takılması ile son bulur.

Çerçeve kısmına, alt köşeye ve üst köşe menteşelerin karşılıkları takılarak hazır hale getirilir. Kanattaki hazırlık tamam, pimapen pencere çerçevesindeki hazırlıklar tamam olduğuna göre yapılacak tek işlem yerlerine oturtarak menteşe pimleri çakıldıktan sonra mevcut sistemin kanat ayarları ve karşılıkları takılır. Pimapen çift açılım değişimi tamamlanmış ve kullanıma hazır. Bu işlem sadece 45 dakika sürmektedir. Bu kadar kısa sürede takılabilen ve değişebilen basit bir sistemdir.